Geleneksel Sporlarımız ve Oyunlarımız Uygulama ve Araştırma Merkezi

Yozgat Bozok Üniversitesi 5. Geleneksel Türk Okçuluğu Yarışması

02.03.2024 10:14

Okçuluk Topluluğu öğrencileri, Yozgat Bozok Üniversitesi 5. Geleneksel Türk Okçuluğu Yarışması'nda (Tarih İçin Bir Ok At!) 2 Mart 2024 tarihinde Yozgat Büyük Erkekler kategorisinde 3. ve 4. Putada yarıştılar... Takım kategorisinde 90 puan alan yarışmacılar, bireyselde 117 kişinin içinde 79. sırada kaldılar... Öğrenciler, ilk defa Okçuluk Yarışmasına katıldıklarını, çok güzel bir tecrübe yaşadıklarını, daha disiplinli çalışıp MAUN Okçuluk Topluluğu'nun Fetih Kupasındaki üçüncülük rekorunu kıracaklarını ifade ettiler... Destek ve katkılarından dolayı Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mustafa ALİCAN'a, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yaşar KARADAĞ'a ve Topluluk Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Esra ÇIPLAK'a teşekkür ettiler...