GESOM ve Muş Milli Eğitim Müdürlüğü İstişare Toplantısı

08.05.2023 22:33

GESOM ve MUŞ Milli Eğitim Müdürlüğü Geleneksel Çocuk Oyunları Ligi hakkında 08.05.2023 tarihinde saat 10.00'da İl Milli Eğitim Müdürlüğünde bir toplantı gerçekleştirdi. Daha önce İl Milli Eğitim Müdürü Enver Kıvanç beyefendi ile yapılan toplantının ardından kendisinin mihmandarlığında gerçekleşen toplantı kurumlar arası iletişimi güçlendirmiştir. Muş İli Geleneksel Çocuk Oyunları Ligi kapsamında yapılacaklar konusunda kıymetli okul müdürüleriyle istişarelerde bulunuldu. Toplantıya GESOM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Esra ÇIPLAK, Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Nevin TURAN ÖZEK, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Nedim ÖNER ve Muş - Merkez - Eko İnşaat İlkokulu, Muş - Merkez - Ertuğrul Gazi İlkokulu, Muş - Merkez - 2071 Melikşah Ortaokulu, Muş - Merkez - İlyas Sami İlkokulu, Muş - Merkez - Prof.Dr.Vahit Özmen İlkokulu, Muş - Merkez - Milli Eğitim Vakfı Fatih Ortaokulu, Muş - Merkez - Selçuklu İlkokulu, Muş - Merkez - 100. Yıl Zafer İlkokulu, Muş - Merkez - Vali Adil Yazar İlkokulu, Muş - Merkez - Muş Türk Telekom İlk ve Ortaokulu müdürleri katıldılar.