Kemankeşin Menzili: Edeb, Eğitim, Kararlılık, Başarı, Vuslat

30.12.2022 01:44

Muş Alparslan Üniversitesi Okçuluk Topluluğu, 23.12.2022 tarihinde saat 14.00'da Prof. Dr. Sabahattin Zaim Konferans Salonu'nda “Kemankeşin Menzili: Edeb, Eğitim, Kararlılık, Başarı, Vuslat” başlığı ile bir seminer düzenledi. Topluluk öğrencileri, okçuluk üzerine olan çalışmalarını, katıldıkları eğitim, etkinlik  ve yarışmaları hocaları ve öğrenci arkadaşları ile paylaştılar. Okçuluğun tarihi geçmişini anlatan öğrenciler, ok ve yayı görsel olarak da tanıttılar. Son olarak Brezilyalı yazar Paulo Coelho'nun olimpiyat şampiyonumuz milli okçu Mete Gazoz’a adadığı bir başarı öyküsü olan Okçu’nun Yolu adlı kitabının tanıtımı yapıldı. Öğrencilere katkı ve katılımları için Teşekkür belgeleri Okçuluk Topluluğu Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Esra Çıplak tarafından takdim edildi.

Konuşmacılar:

Tarih Bölümü Öğrencisi: Hatice Akdağ